Cuvinte care Vindecă

„CUVINTE CARE VINDECĂ”
Campanie online de susţinere a victimelor traficului de persoane,
organizată în contextul celebrării zilei de
22 februarie – „Ziua Europeană Dedicată Victimelor Criminalităţii”

În contextul celebrării „Zilei Europeane Dedicate Victimelor Criminalităţii”, la data de 22 februarie 2016, precum şi în marja mandatului Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, în perioada 08-22.02.2016, s-a derulat campania online de susţinere a victimelor traficului de persoane „Cuvinte care vindecă”.
Campania s-a derulat în mediul Facebook, prin propagare organică de pe pagina de facebook a Agenţiei şi conturile de Facebook ale Centrelor Regionale.
Campania a presupus colectarea din mediul online de mesaje de încurajare pentru victimele traficului de persoane, pe baza mesajului secundar de comunicare referitor la profilul şi vulnerabilităţile victimelor traficului de persoane.

Vizualul campaniei:

VIZUAL CUVINTE CARE VINDECA

Mesajele colectate au fost evaluate şi selectate (pe criteriile: adecvării, tonului pozitiv-încurajator şi dimensiunii) şi au ajuns la victime traficului de persoane, la nivel naţional, prin intermediul ONG-urilor şi instituţiilor specializate partenere.
Vizualul final, realizat în urma selecţiei:

ANITP mulţumeşte atât participanţilor la campanie, pentru mesajele de susţinere a victimelor traficului de persoane, cât şi celor care cel puţin s-au gândit la situaţia acestora şi la riscurile generate de acest tip de crimă organizată!