Activitate umanitară la Centrul de Servicii pentru Copilul cu Handicap – D.G.A.S.P.C. Sector 2

COMUNICAT
23.12.2021

Activitate umanitară la
Centrul de Servicii pentru Copilul cu Handicap – D.G.A.S.P.C. Sector 2
București, 22 decembrie

Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) a organizat ieri, 22.12.2021, o activitate umanitară și de prevenire a traficului de persoane, la Centrul de Servicii pentru Copilul cu Handicap, din cadrul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorul 2.

Cei 35 de copii au primit pachete cu dulciuri și jucării, au cântat colinde și au socializat cu reprezentanții ANITP.

Cu acest prilej, copiii și personalul centrului au primit recomandări pentru creșterea capacității de autoprotecție în fața traficului de persoane, materiale preventive, informații despre Linia TelVerde a ANITP, precum și despre principalele linii de urgență la care pot apela în caz de nevoie.

În egală măsură, activitatea a contribuit la întărirea legăturilor și posibilităților de cooperare între cele două organizații, în scopul protecției și reducerii vulnerabilităților copiilor cu dizabilități.

Informaţii de background:
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Informaţii suplimentare:
Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane
Website: anitp.mai.gov.ro, Youtube: ANITP Romania,
Telefon: 021-303 70 80 / int 15470, Fax: 021-319 01 83, E-mail: presa.anitp@mai.gov.ro