ANITP alături de elevi, profesori şi părinţi de Ziua Siguranţei pe Internet

În ziua de 8 Februarie 20011, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane a organizat prin intermediul centrelor regionale, la nivelul întregii ţări, 35 de activităţi de prevenire pentru celebrarea Zilei Siguranţei pe Internet.
ANITP a sărbătorit această zi alături de partenerii săi Organizaţia Salvaţi Copiii – filialele locale şi voluntarii din cadrul FOCUS-Centrul Român pentru Copiii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual, numărându-se printre cele 65 de ţări din întreaga lume.
La aceste activităţi au participat un număr de 774 elevi şi 23 de profesori, care au primit informaţii utile şi diferite materiale din campania „Foloseşte internetul cu grijă …Traficul de minori are feţe ascunse !!!”, precum mouse pad, broşuri, rucsaci, afişe.

Datorită creşterii numărului minorilor – victime ale traficului de persoane, implicarea în zona siguranţei copiilor în mediul online reprezintă o nouă abordare, care se înscrie în principalele preocupări ale Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane.