COMUNICAT DE PRESĂ 10.03.2022 Semnarea Protocolului de colaborare cu Asociația Arte dell Anima

Joi, 10 martie 2022, la sediul ANITP, a avut loc evenimentul de semnare a protocolului de colaborare între Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane și Asociația Arte dell Anima

La activitate, au participat: doamna Crina LINȚĂ, președintele Asociației Arte dell Anima și manager cultural al Teatrului Arte dell Anima, domnul comisar șef de poliție Maximilian NICOLAE, directorul ANITP, domnul comisar-șef de poliție Marius BURCEA, șeful Serviciului Cooperare Interinstituțională și Proiecte Naționale de Prevenire și d-na Mihaela Drăguș din cadrul Compartimentului Relații Publice al A.N.I.T.P.

Protocolul își propune realizarea unui parteneriat activ și eficient între cele două părți, în scopul derulării de activităţi de informare și prevenire a traficului de persoane prin intermediul artelor teatrale.

Semnarea acestui protocol de colaborare se circumscrie strategiei ANITP de consolidare a parteneriatului cu societatea civilă, în vederea eficientizării demersurilor de prevenire a traficului de persoane.

 

 

Informaţii de background:

 

 

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor naţional. 

 

Teatrul Arte dell’ Anima este un teatru independent deschis în peisajul cultural bucureștean, iar conceptul care a dus la apariția sa a fost dorința de a susține și de a promova tinerii artiști și educația prin artă, ca răspuns la contextul social-cultural în care ne aflăm.

 

Informaţii suplimentare:

Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane

Website: anitp.mai.gov.ro

Youtube: ANITP Romania,

Telefon:  021-303 70 80 / int 15470,   Fax: 021-319 01 83,  E-mail:  presa.anitp@mai.gov.ro

 

Facebook: https://www.facebook.com/teatru.artedellanima/

Website: https://www.artedellanima.ro/