Conferinţa de lansare a Proiectului „Model de bune practici în domeniul serviciilor de asistenţă acordate victimelor traficului de persoane”

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) vă invită miercuri, 29 aprilie 2015, la Hotel Ramada Majestic, la lansarea Proiectului „Model de bune practici în domeniul serviciilor de asistenţă acordate victimelor traficului de persoane”, finanțat de către Regatul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, în cadrul Programului RO20 “Violenţă domestică şi violenţă bazată pe deosebirea de sex”.

Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unui sistem integrat pentru acordarea asistenței victimelor traficului de persoane. Proiectul este implementat pe o perioadă de 24 de luni şi beneficiază de un buget de 410.000 de euro (348.500 euro din fonduri norvegiene).

Partenerii implicaţi în cadrul proiectului sunt: Consiliul Europei, Poliţia din Oslo, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială A Municipiului Bucureşti

Conferinţa de lansare va beneficia de prezenţa partenerilor interni şi internaţionali ai ANITP, a reprezentantului Consiliului Europei, precum şi a unui expert în domeniu şi îşi propune să faciliteze schimbul de experienţă între principalii actori implicaţi în lupta împotriva traficului de persoane, prin prezentarea activităţilor proiectului şi rezultatele preconizate în cadrul acestuia.

*
*          *

 Conferinţa de presă are loc la Hotel Ramada Majestic, din Calea Victoriei nr. 38-40, Bucuresti, începând cu orele 11:15.

Persoană de contact: Mădălina Turza
Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane
Număr telefon: 021 311 89 82
Adresă e-mail: presa.anitp@mai.gov.ro
Website: https://anitp.mai.gov.ro/

 

 Parteneri in Proiectul RO 20