PRELUARE ARTICOL AMBASADA SPANIEI, DECLARAȚIA CELOR 21 DE AMBASADE ȘI A REPREZENTANȚEI COMISIEI EUROPENE ÎN ROMÂNIA

Vă mulțumim pentru aprecierea față de eforturile României în lupta împotriva traficului de persoane!

Preluare articol social-media al Ambasadei Spaniei în România:

“Astăzi, 30 iulie, este Ziua Mondială Împotriva Traficului de Persoane, instituită de United Nations. Nicio țară din lume nu a reușit să eradice traficul de persoane și fiecare țară în parte este afectată de una sau mai multe părți ale acestui lanț. De aceea, este important să acționăm la nivel global, în scopul prevenirii traficului de persoane, protejării victimelor și urmăririi în justiție a celor ce se fac vinovați de acest delict.

Apreciem eforturile autorităților române de a combate acest delict în colaborare cu parteneri internaționali și le încurajăm să continue să depună eforturi în acest sens și să adopte măsuri menite să palieze acest delict odios. Trebuie să acționăm împreună pentru a descoperi fluxurile financiare ilegale, a preveni utilizarea abuzivă a noilor tehnologii și a finanța acordarea de asistență de specialitate și prestarea de servicii care să vină în sprijinul victimelor traficului de persoane. Este, de asemenea, necesar să conlucrăm pentru a identifica modalitățile cele mai eficiente de combatere a cauzelor traficului de persoane.

#EndHumanTrafficking
The Embassies of: Austria, Canada, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Ireland, Luxembourg, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States of America and the European Commission Representation in Romania”.

Link: articol