COMUNICAT 14.04.2016

ANITP lansează 

Campania naţională de prevenire a traficului de persoane

 „NU IGNORA FATA…INVIZIBILĂ! POVESTEA EI POATE DEVENI ŞI POVESTEA TA!”

 

 Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul casei de discuri Cat Music, lansează astăzi, 14.04.2016, Campania naţională de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata…invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”.

Campania se va derula la nivel naţional în perioada aprilie-iunie 2016 şi va viza prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale.

Cântăreaţa de muzică pop, Brigitta Gheorghe (BRIGHI), va fi promotoarea campaniei, ea dorind astfel să se alăture luptei antitrafic din România.

În egală măsură, mesajul campaniei Nu ignora fata…invizibilă! şi sloganul acesteia „Povestea ei poate deveni şi povestea ta!  sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.

Campania beneficiază de sprijinul indispensabil al Cat Music, partenerul campaniei.

 Informaţii de background:

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

 Făcând referire la piesa „Invizibilă”, artista a declarat: „Am încercat să intru in pielea personajului şi am vrut să transmit realitatea acestei poveşti mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, şi am ştiut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect…”.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact: Ciprian Ghiţuleasa, telefon: 021.311.89.81, fax: 021.319.01.83, e-mail: presa.anitp@mai.gov.ro.

Facebook: https://www.facebook.com/Agentia-Nationala-Impotriva-Traficului-de-Persoane-303152213409/?fref=ts