COMUNICAT DE PRESĂ

PROIECT CULTURAL „#NOTFORSALE”

 

Asociația Arte dell’Anima, alături de mai multe instituții si organizații partenere, printre care și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane vor implementa în perioada martie-iulie 2022 proiectul cultural-educațional #NOTFORSALE.

„#NOTFORSALE” este un proiect cultural-educațional ce semnalează o problemă gravă și reală a comunității românești: traficul de persoane.
Scopul proiectului este să încurajeze tinerii, în special femeile, să ceară ajutor de specialitate atunci când se confruntă cu o posibilă amenințare de trafic de persoane. ”.
Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii I/2022, aria Artele Spectacolului – Teatru
Toate evenimentele și produsele din cadrul proiectului sunt gratuite.
Parteneri ai proiectului: Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Asociația eLiberare, Primăria Capitalei, Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, PROEDUS, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău și Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați.

Informaţii de background:

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Teatrul Arte dell’ Anima este un teatru independent,  iar conceptul care a dus la apariția sa a fost dorința de a susține și de a promova tinerii artiști și educația prin artă, ca răspuns la contextul social-cultural în care ne aflăm

Informaţii suplimentare:
Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane
Website: anitp.mai.gov.ro
Youtube: ANITP Romania,
Telefon: 021-303 70 80 / int 15470, Fax: 021-319 01 83
E-mail: presa.anitp@mai.gov.ro

Facebook: Teatrul Arte dell’Anima
Website: https://www.artedellanima.ro/ Teatrul Arte dell’Anima
Instagram:Teatrul Arte dell’Anima
Telefon: 0733.060.033
e-mail:teatru@artedellanima.ro.