COMUNICAT

Campania online de susţinere a victimelor traficului de persoane,

„CUVINTE CARE VINDECĂ”

 Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) a derulat, în perioada 08-22.02.2016, campania online de susţinere a victimelor traficului de persoane „Cuvinte care vindecă”.

Campania a fost iniţiată în contextul celebrării zilei de 22 februarie – „Ziua Europeană Dedicată Victimelor Criminalităţii” şi a presupus colectarea din mediul Facebook de mesaje de încurajare pentru victimele traficului de persoane, pe baza mesajului secundar de comunicare referitor la profilul şi vulnerabilităţile victimelor traficului de persoane.

Mesajele colectate au fost evaluate, selectate şi transmise victimelor traficului de persoane, la nivel naţional, prin intermediul O.N.G.-urilor specializate partenere.

ANITP mulţumeşte atât participanţilor la campanie, pentru mesajele de susţinere a victimelor traficului de persoane, cât şi celor care s-au gândit la situaţia acestora şi la riscurile generate de acest tip de crimă organizată!

 Înformaţii de background:

„Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional”.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact: Ciprian Ghiţuleasa, telefon: 021.311.89.81, fax: 021.319.01.83, e-mail: presa.anitp@mai.gov.ro.

Legături utile:
Website: https://anitp.mai.gov.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Agentia-Nationala-Impotriva-Traficului-de-Persoane-303152213409/?fref=ts