Proiectul „Justiţia în cele din urmă”

COMUNICAT DE PRESĂ
30.05.2019

Proiectul „Justiţia în cele din urmă –
acţiunea europeană pentru despăgubirea victimelor infracţiunilor”,
28 mai 2019, Bruxelles, Belgia

Un reprezentant al ANITP a participat la seminarul internaţional în cadrul proiectului „Justiţia în cele din urmă – acţiunea europeană pentru despăgubirea victimelor infracţiunilor”, în perioada 27-28 mai 2019, la Bruxelles, Belgia.

Proiectul este coordonat de La Strada International, implementat în colaborare cu parteneri din Bulgaria (Asociaţia Animus), Cehia (La Strada), Spania (SicarCAT şi Esperanza), Germania (KOK), Austria (LEFO), Irlanda (MRCI), România (Adpare), Macedonia (Open Gate/La Strada) şi Serbia (ASTRA) și finanţat de către Comisia Europeană prin intermediul Programului de Justiţie al Uniunii Europene (2014-2020).

Evenimentul a urmărit îmbunătățirea cooperării naționale și internaționale în domeniul despăgubirii victimelor infracţiunilor, inclusiv ale traficului de persoane.

Informaţii de background:

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane de către instituţiile publice şi organizaţiile neguvernamentale, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Informaţii suplimentare:
ANITP: Telefon: +40.21.303.70.80 / int 15470, Fax: +40.21.319.01.83, E-mail: presa.anitp@mai.gov.ro
Website: anitp.mai.gov.ro, Youtube: ANITP Romania,
Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane